Nieuwsbrief Maart 2015

Hierbij treft u ons maandelijks overzicht aan van enkele beschikbare SPECIALISTEN. Wij arrangeren graag een kennismakingsgesprek met een van onze kandidaten, of een consultant om de match te begeleiden. Op verzoek ontvangt u van ons uiteraard een uitgebreid CV ter oriëntatie.
U bereikt ons telefonisch op tel: 088 5050700 of per email info@getheadhunted.nl - www.getheadhunted.nl

Sales Manager / Accountmanager / Marketing Manager (WO – Bedrijfskunde 40 uur)
Kandidaat heeft ervaring op alle terreinen van Sales en Marketing. Of het nu een overheidsorgaan is, een projectorganisatie, of een international, kandidaat vindt vlot zijn weg, integreert snel en gaat recht op zijn doel af. Kandidaat is een communicator pur sang en zorgt ervoor dat de targets van hem en zijn team gehaald worden. Vanuit zijn ervaring heeft hij een helicopterview ontwikkeld, waardoor hij in staat is vooraf nijpende zaken te signaleren en oplossingen aan te dragen. Kandidaat heeft ervaring om administratieve processen te verbeteren en weet waar risico's kunnen liggen. Kandidaat is makkelijk toegankelijk en staat open voor nieuwe ideeën en kritiek. Talen kennis: Engels, Duits op zakelijk niveau goed. Bekend met veel soorten sales CRM w.o Salesforce. Bekende ervaringsgebieden: Opstellen en uitvoeren van een marketingplan, on- en offline marketing strategie, Identificeren van doelgroepen en het ontwikkelen van communicatie strategieën, genereren van leads, rapportages, dashboards en analyses over leads, conversie, ROI, monitoren van diverse campagnes, bekend met online marketing strategieën. Kandidaat komt beschikbaar aangaan het verhuizen van het bedrijf naar het buitenland maar wil niet mee verhuizen en zoekt daarom een nieuwe uitdaging. Vriendelijke doordouwer van formaat die de klus klaart. Salaris indicatie: EUR 5.000 – 6.000

Inkoopmanager / Senior Buyer (HBO – WO) 32-30 uur
Ervaren buying specialist met commerciële inslag in het inkoopproces. Heeft relevante werkervaring opgedaan sinds 1978. Sectorervaring opgedaan internationale organisaties, levensmiddelen, commodity, telecommunicatie, ict, techniek. Ervaren professional die het vak tot in de puntjes beheerst. Kenmerken: positief, constructief, communicatief, stevig, innemend, verantwoordelijk. Denkt van nature in de "wij vorm" en enthousiast over zijn vak. Gewend zaken onder het voetlicht te brengen als het de moeite waard is. Ook juridisch onderlegd en gewend met de omgang van juridische documenten in het kader van het inkoopproces. Technische en bedrijfskundige inslag - generalist. Ervaring met veranderingsprocessen. Salaris indicatie € 3.500 – 4.000 p/mnd.

Financial met Office Management & HR / Hoofd Personeelszaken / HRM (HBO) 32-40 uur
Deze man heeft zowel ervaring binnen finance als binnen HR. Kan zeer goed communiceren en leidinggeven. Heeft na een groot aantal functies binnen een grote bankinstelling zijn weg vervolgd binnen financiële functies. Echte teamplayer die graag achterstanden wegwerkt, herstructureert en verbeteringen graag invoert. Harde werker met een no nonsens mentaliteit en grote daadkracht. Bijzondere kerel die van veel markten thuis is. Generalist die door zijn focus herstructureert en verbeteringen aanbrengt. Bekende ervaringsgebieden: Personeelsadministratie / Personeelszaken, Software implementatie, Pensioenregelingen bedrijfstak, Correspondentie intern, Correspondentie extern, Office Management, Wagenparkbeheer. Bekende talen: Nederlands, Engels. Bekende software en systemen: Exact Globe, Word, Excel, Business objects. Persoonlijke kenmerken: Doorzetter, Verantwoordelijk, Teamplayer, Planmatig, Analytisch, Oog voor verbetering, Self Starter, Leider, Objectief, Bereidt zich voor, Projectmatig ingesteld. Salaris indicatie € 3.000 - 3.500 p/mnd.

Controller / Finance Manager (WO) 40 uur
Kandidaat heeft afgeronde HEAO BE en is momenteel halverwege de HOFAM studie. Loyale kracht die na 6 jaar door reorganisatie zijn ICT werkkring verliest. Zeer capabel met software en systemen: SAP, Navision Financials. Heeft ervaring met planning en control, aangiftes (VPB en BTW en ICT), verbeteren van rapportages, toezicht en controle van grootboekmutaties, controle procedures en verbetering, contact houden met GAK, fiscus, bank en onderaannemers, applicatiebeheer voor toekenning van rechten en troubleshooting, budget en forecasts, leidinggeven tot op een niveau van 7 mensen direct. Presentatie is zakelijk, to the point en vooral inhoudelijk. Door zich op de inhoud te controleren creert hij draagvlak . Heeft de wens zijn loopbaan als controller te continueren binnen een vaste kring van collega's. Vindt samenwerken echt leuk, doet dat dan ook zeer graag. Salaris indicatie € 4.000 - 5.000 p/mnd.

Assistent Controller / Hoofd Administratie / Senior Administrateur (HBO) 40 uur
Kandidaat is een uitstekende financial, in de kracht van zijn leven, die SPD heeft afgerond. Heeft uit interesse ook PDL zojuist behaald. Is op dit moment op zoek naar een nieuwe vaste betrekking, omdat hij vindt dat de bedrijfseconomische ontwikkeling bij zijn huidige werkgever te wensen over laat. Heeft de volle breedte van de financiële functie gezien en ervaren. Beheerst diverse softwarepakketten, waaronder Exact (DOS en Windows), Travers. Kandidaat is goed in staat 1 tot 2 mensen te begeleiden en de werkzaamheden te coördineren. Beheerst de Engelse en Duitse taal redelijk tot goed, hoewel het hier en daar wat ´ontroest´ moet worden. Kandidaat is erg kritisch naar zichzelf, perfectionistisch, wil het werk graag zo goed mogelijk doen en hij is het prototype van ´afspraak is afspraak´. Kandidaat zoekt een uitdagende en boeiende baan, dit kan zowel binnen het MKB als op een assistent controller positie van een grotere onderneming. Samenwerken met andere mensen is voor hem een absolute drijfveer om in het vak bezig te zijn. Fijne kerel om mee te praten, en na al die tijd nog steeds een gewone jongen. Door zijn achtergrond in het MKB geen kennis van bijv. IFRS, maar hij staat absoluut open voor het leren van nieuwe dingen en is daartoe ook zeker in staat. Diploma en referenties aanwezig. Salaris indicatie € 3.500 - 4.000 p/mnd.

Controller / Finance Manager (HBO) 40 uur
Kandidaat is een jonge, zeer gedreven financial met gevoel voor humor. Toegankelijke gesprekspartner, die kennis van zaken heeft opgebouwd door opleiding HEAO BE in de avonduren, en jarenlange werkervaring bij internationale organisaties. Is op dit moment interim aan het werk en wil dat bij nader inzien toch weer verruilen voor een vaste betrokkenheid in een vaste kring van collega´s. Is iemand die uitstraling heeft, gedrevenheid, en een duidelijk leidinggevend profiel. Kennis van de Engelse en Duitse taal. Kennis en ervaring met ERP wijzigingen, ERP invoer, transfer pricing, due diligence, SOX, USGAAP, IFRS. Kandidaat heeft een uitstekend trackrecord en goede referenties. Software ervaring met SAP, JD Edwards, Exact Globe, Visual Manufacturing, Vinpac, Excel (gevorderd). Kandidaat is goed in staat om veranderingsprocessen in gang te zetten, weet mensen op een verantwoorde, menswaardige manier in beweging te krijgen, waarbij hij steevast resultaat weet te behalen. Steengoede kandidaat, met ervaring m.n. in handel, productie en logistiek. Salaris indicatie € 4.500 - 5.000 p/mnd.

Finance Manager / Controller (aankomend) (HBO) 40 uur
Deze kandidaat is een buitenkans. In bezit van afgeronde HEAO BE is hij druk aan de slag gegaan bij enkele organisaties. Is bij huidige werkgever zowel assistent controller als hoofd administratie geweest. Heeft een drietal reorganisaties overleeft en boeiende ervaringsgebieden succesvol het hoofd geboden. Kan goed inhoudelijk communiceren en zo mensen voor zich winnen, maar ook zo een team inspireren. Heeft uitstekend EQ maar is beslist niet gevat. Gaat nu weloverwogen op zoek naar een echte nieuwe uitdaging alwaar hij zijn kundige invloed meer ruimte kan geven. Software is makkelijk en vlot mee, en verandert procedures en ERP pakketten graag om zo efficienctie te verbeteren. Breed ervaringsveld: Budgettering, Rapportages, Jaarrekeningen, Leidinggeven, Grootboekadministratie, Aangiftes OB / LB, Software implementatie, Balansspecificaties opstellen, Planning en Control. Heeft hard meegewerkt met de implementatie van Bestmate. Verder bekende software is: Word, Excel, Exact en Oracle. Persoonliijke kenmerken: Communicatief, Flexibel, Hands-on, Zorgvuldig, Analytisch, Diplomatiek, Accuraat, Dienstbaar, Cooperatief, Objectief, Ambitieus. Salaris indicatie € 3.750 – 4.500 p/mnd.

Hoofd Administratie / Finance Manager (HBO) 32 – 40 uur
Nuchtere kanjer met een echte aanpakmentaliteit. Geen praatjes maar flink de mouwen opstropen is zijn devies. Begonnen als administratief medewerker is hij na zijn meao toch mba gaan leren en door gegaan met SPD. Het spd diploma heeft hij naast zijn drukke werkzaamheden kunnen behalen. Is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ook meespeelt dat hij verwacht dat zijn werkgever na enkele jaren gaat besluiten om naar een nieuwe vestigingsplaats te gaan verhuizen. Vriendelijke doordouwer die ervan houdt om samen te werken. Inspireert mensen en laat mensen in hun waarde waabij gezag en uistraling heeft. Is goed in zijn talen en kan goed functioneren onder tijdsdruk. Bekende ervaringsgebieden: Debiteuren, Crediteuren, Voorraadadministratie, Budgettering, AO / IC, Activa, Rapportages, Jaarrekeningen, Leidinggeven, Grootboekadministratie, Corporate Finance, Aangiftes OB / LB, Balanced Scorecard, Transfer pricing, Financial Auditing, Correspondentie intern, Correspondentie extern, Balansspecificaties opstellen, Planning en Control, Cost control. Talen: Duits, Engels en Frans. Bekende software: JD edwards, Business Warehouse, MFG pro. SAP (FICO), Word en Excel (gevorderd). Communicatief, Analytisch, Gemotiveerd, Accuraat, Nuchter, Dienstbaar, Evenwichtig, Constructief, Collegiaal, Bereidt zich voor. Salaris indicatie € 4.000 – 5.000 p/mnd
Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.