Nieuwsbrief Mei 2015

Hierbij treft u ons maandelijks overzicht aan van enkele beschikbare VAKSPECIALISTEN.

Bij Get Headhunted weten wij wat er in uw organisatie speelt. Ook als het om uw kernactiviteiten gaat. Maar nog belangrijker is het dat we als geen ander beseffen hoe moeilijk het soms is om de juiste kandidaat te vinden voor juist die ene functie. Niet altijd, maar toch vaker dan u lief is.

Bij dat soort lastige trajecten kan Get Headhunted uitkomst bieden. Als professioneel bureau zijn wij gespecialiseerd in het vinden, screenen en selecteren van professionals voor uiteenlopende vacatures. Wij onderscheiden ons in het bijzonder door juist die kandidaten op te sporen voor functies vanaf hbo-niveau die vaak moeilijk vervulbaar zijn.

Wij arrangeren graag een kennismakingsgesprek met een van onze consultants.

Tel +31 (0)88 50 50 700 | Int getheadhunted.nl | Email info@getheadhunted.nl | In Linkedin


Sr Buying Specialist / Strategisch Inkoper / Procurement officer (HBO)
Ervaren vakman met NEVI 1 en 2. Plezierige gesprekspartner met gevoel voor humor. Kennis en ervaring met contractmanagement, projectinkoop, leveranciersselectie, ondersteuning inkoopproces, Europese aanbestedingen, initiëren van inkoopreductieprogramma's, uitzetten van tenders, relatiemanagement met leveranciers. Kandidaat is een enthousiaste doortastende persoonlijkheid. Denkt en doet vanuit het inkoop vak en heeft sterke behoefte een contributie in zijn werk te realiseren. Beheerst de Engelse en Duitse taal. Gewend de functionaliteit van systemen in zijn vak te gebruiken. Fijne collega en een geslepen inkoper! Salaris indicatie € 3.500 – 4.000 p/mnd.

Controller / Finance Manager (WO 40 uur)
Kandidaat heeft afgeronde HEAO BE en is momenteel halverwege de HOFAM studie. Loyale kracht die na 6 jaar door reorganisatie zijn ICT werkkring verliest. Zeer capabel met software en systemen: SAP, Navision Financials. Heeft ervaring met planning en control, aangiftes (VPB en BTW en ICT), verbeteren van rapportages, toezicht en controle van grootboekmutaties, controle procedures en verbetering, contact houden met GAK, fiscus, bank en onderaannemers, applicatiebeheer voor toekenning van rechten en troubleshooting, budget en forecasts, leidinggeven tot op een niveau van 7 mensen direct. Presentatie is zakelijk, to the point en vooral inhoudelijk. Door zich op de inhoud te controleren creert hij draagvlak . Heeft de wens zijn loopbaan als controller te continueren binnen een vaste kring van collega's. Vindt samenwerken echt leuk, doet dat dan ook zeer graag. Salaris indicatie € 3.500 - € 4.000 p/mnd.

Sales Executive / Key Accountmanager / Sales Manager (HBO+ 40 uur)
Deze kandidaat heeft zich zowel beroepsmatig als door opleiding zeer allround ontwikkeld, en heeft ook qua software een uitgebreide ervaring. Krijgt bij zijn huidige werkgever niet de perspectieven om zichzelf verder te kunnen ontplooien, waarnaar hij op zoek is. Door zijn coachende manier van leidinggeven en regelmatige overlegstructuren kan hij goed een team richting geven en naar een hoger niveau trekken. Deze doorzetter is bij uitstek inzetbaar als Sales Executive, Key Accountmanager, Sales Manager. Bekende ervaringsgebieden zijn Beleid / Advisering, Correspondentie extern, Correspondentie intern, ERP verbeteringen, Rapportages, Request for Proposal (RFP) tenders en aanbestedingen, Opzetten en uitbouwen van het zakelijke loyaliteits programma, B to B markt sales. Kandidaat is bekend met het begeleiden van het verkoopproces. Bekende talen: Uitstekend zakelijk Frans, Duits, Engels. Bekende software & systemen: SAP, Word, Excel incl. macro´s. Man die zeer goed past in een commercieel werkveld en graag meedenkt met de organisaties. Sales Manager die uitstekend past in het brede werkveld van MKB en prettig aandachtsvelden naar. Salaris indicatie € 4000 – 5.000 p/mnd.

(Assistent) Administrateur / Allround Administratief Medewerker (MBO) 32-36 uur
Sinds 1999 relevante werkervaring opgedaan. Op een later moment zijn loopbaan gekozen in de administratie. Wil graag zijn loopbaan vervolgen als assistent administrateur in een vaste kring van collega's Kennis en ervaring met debiteuren, crediteuren voorraadadministratie, grootboekmutaties, urenadministratie. Hij heeft daarom ook MBA gedaan en met succes afgerond. Heeft ervaring met het voeren van eenvoudige administraties. Zeer goede kennis van Navision, behoorlijk thuis in Excel. Door grote affiniteit met automatisering in staat, nieuwe pakketten zich snel eigen te maken. Beheerst de engelse taal goed. Is door opheffing van de afdeling per direct beschikbaar. Rustige, serieuze vent die staat voor zijn werk en graag weer zijn tanden wil zetten in een administratie.
Prettige collega. Salaris indicatie € 2.250 – 2.500 p/mnd.

Hoofd Personeel & Organisatie / HRM / Business Partner HR (HBO+) 40 uur
Deze kandidaat is een HRM prof in de kracht van zijn leven. Heeft alles bereikt wat hij wilde bereiken maar zoekt toch een uitdaging en die raakt zoek. Man met uitgebreide werkervaring en " mile stones" in het HRM vak. Bekend met bouw en andere sectoren. Intensieve ervaring met aanname, rekrutering, vestigingssluiting, beoordelingsgesprekken, overleg met andere divisies, arbeidsmarkt communicatie, arbeidsvoorwaarden overleg, empowerment, cultuurverandering. Talen: Duits, Engels, Italiaans, Spaans. Persoonlijke kenmerken: Diplomatiek, Gemotiveerd, Sensitief, Bedachtzaam, Ambitieus, Betrokken, Projectmatig ingesteld. Salaris indicatie € 4.000 – 5.000 p/mnd.

Assistent Controller / Allround Administrateur / Medewerker Financiële Administratie (HBO 40 uur)
Kandidaat is een uitstekende financial, in de kracht van zijn leven, die SPD heeft afgerond. Heeft uit interesse ook PDL zojuist behaald. Is op dit moment op zoek naar een nieuwe vaste betrekking, omdat hij vindt dat de bedrijfseconomische ontwikkeling bij zijn huidige werkgever te wensen over laat. Heeft de volle breedte van de financiële functie gezien en ervaren. Beheerst diverse softwarepakketten, waaronder Exact (DOS / Windows / Globe). Kandidaat is goed in staat 1 tot 2 mensen te begeleiden en de werkzaamheden te coördineren. Beheerst de Engelse en Duitse taal redelijk tot goed, hoewel het hier en daar wat ´ontroest´ moet worden. Kandidaat is erg kritisch naar zichzelf, perfectionistisch, wil het werk graag zo goed mogelijk doen en hij is het prototype van ´afspraak is afspraak´. Kandidaat zoekt een uitdagende en boeiende baan, dit kan zowel binnen het MKB als op een assistent controller positie van een grotere onderneming. Samenwerken met andere mensen is voor hem een absolute drijfveer om in het vak bezig te zijn. Fijne kerel om mee te praten, en na al die tijd nog steeds een gewone jongen. Door zijn achtergrond in het MKB geen kennis van bijv. IFRS, maar hij staat absoluut open voor het leren van nieuwe dingen en is daartoe ook zeker in staat. Diploma en referenties aanwezig. Salaris indicatie € 3.000 – 3.500 p/mnd.

Account Manager / Sales Consultant / Verkoopadviseur (HBO nivo 40 uur)
Deze man is een echte praktijkman. Jarenlang door dik en dun voor 1 werkgever aan de slag geweest met veel mooie resultaten in zijn cv. Vriendelijke teamplayer die innemend is door de betrokken manier van praten over "zijn" werkgever. Moet het veld ruimen door bedrijfseconomische redenen. Heeft als hoogste opleiding MBO CE genoten en is verder doorontwikkeld naar het nivo van Senior Account Manager voor een internationaal bedrijf. Bekende talen: Engels. Bekende ervaringsgebieden: leiding geven, salesbeleid en strategie opzetten, salesactiviteiten en aftersales, opzetten en monitoren verkoopstrategie en omzetdoelstellingen, rapporteren van lopende en toekomstige sales ontwikkelingen, overzicht houden en analyseren van salesresultaten, onderhouden grote en of strategische key accounts, product- en prijsontwikkelingen, opzetten en onderbouwen van (strategische) marketing en verkoopacties, het monitoren en rapporteren van resultaten, maken van klanttevredenheidsonderzoeken. Natuurlijk goede verkoper met een hoge gunfactor. Salaris indicatie € 3.500 – 4.000 p/mnd.

Debiteurenbeheerder / Hoofd Debiteurenadministratie (MBO, 40 uur)
Deze open en spontane vader van een zoontje van 4 ½ is sinds 1992 werkzaam binnen de financiële administratie, waarbij steeds de nadruk heeft gelegen op debiteurenbeheer en creditmanagement. Vooral bij PWC en Graydon heeft hij zich zowel in de praktijk als middels diverse cursussen ontwikkeld tot een specialist op debiteurengebied, waarbij hij het hele traject heeft gezien, van de facturering tot het daadwerkelijk innen van de gelden en contacten met de incassobureaus, en het afboeken bij faillissementen. Sinds 2001 heeft hij tevens leiding gegeven aan de debiteurenafdeling en deze gestroomlijnd. Door zijn open en directe communicatie en zijn no nonsense mentaliteit krijgt hij snel alle neuzen dezelfde kant op. Persoonskenmerken: Geen 9-5 mentaliteit, Doorzetter, Vasthoudend, Hands-on, Sociaal, Self Starter, Doelgericht, Extravert, Collegiaal, Bereidt zich voor. Software: SAP, Exact DOS / Windows, Word, Access, AS400, Excel, Onguard, JD Edwards. Uitstekende debiteurenman en een fijne leidinggevende collega. Salaris indicatie € 2.500 – 2.750 p/mnd.
Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.