Nieuwsbrief juni 2015

Hierbij treft u ons maandelijks overzicht aan van enkele beschikbare VAKSPECIALISTEN in de Finance, ICT en Sales (FIS).

Bij Get Headhunted weten wij wat er in uw organisatie speelt. Ook als het om uw kernactiviteiten gaat. Maar nog belangrijker is het dat we als geen ander beseffen hoe moeilijk het soms is om de juiste kandidaat te vinden voor juist die ene functie. Niet altijd, maar toch vaker dan u lief is.

Bij dat soort lastige trajecten kan Get Headhunted uitkomst bieden. Als professioneel bureau zijn wij gespecialiseerd in het vinden, screenen en selecteren van professionals voor uiteenlopende vacatures. Wij onderscheiden ons in het bijzonder door juist die kandidaten op te sporen voor functies vanaf hbo-niveau die vaak moeilijk vervulbaar zijn.

Wij arrangeren graag een kennismakingsgesprek met een van onze consultants.

Tel +31 (0)88 50 50 700 | Int getheadhunted.nl | Email info@getheadhunted.nl | In Linkedin


(Assistent)Administrateur (MBO) 32-36 uur.
Sinds 2005 relevante werkervaring opgedaan. Op een later moment zijn loopbaan gekozen in de administratie. Wil graag zijn loopbaan vervolgen als assistent administrateur in een vaste kring van collega's Kennis en ervaring met debiteuren, crediteuren voorraadadministratie, grootboekmutaties, urenadministratie. Hij heeft daarom ook MBA gedaan en met succes afgerond. Heeft ervaring met het voeren van eenvoudige administraties. Zeer goede kennis van Navision, behoorlijk thuis in Excel. Door grote affiniteit met automatisering in staat, nieuwe pakketten zich snel eigen te maken. Beheerst de engelse taal goed. Is door opheffing van de afdeling per direct beschikbaar. Rustige, serieuze vent die staat voor zijn werk en graag weer zijn tanden wil zetten in een administratie. Prettige collega Salaris indicatie € 2.000 t/m € 3.250 p/mnd.

Administrateur/ Assistent Controller (MEAO)-20 uur Deze zeer vriendelijke dame houdt van knutselen en tuinieren in haar vrije tijd waar ze zich zelf op een creatieve manier kan uiten. In haar loopbaan heeft ze zich zelf ontwikkeld tot een volwaardige en wel ervaren administrateur met een echte hands on mentaliteit. Ze is iemand die weet van aanpakken en geen 9-5 mentaliteit heeft als het er op aankomt. Verder is het iemand die heel accuraat is ingesteld en doelgericht aan de slag gaat. Communicatief staat ze goed in haar schoenen en kan zich prima vinden in een professionele organisatie. Ervaringsgebieden; Crediteuren, Debiteuren, Budgettering, Activa, Grootboekadministratie, Aangiftes OB / LB, Correspondentie intern, Correspondentie extern, Balansspecificaties opstellen, Urenregistratie, Asset management, Controlling, Contacten banken / accountants, Verzekeringsbeheer Salaris indicatie € 3.500 - € 4.000 p/mnd.

Hoofd Administratie (HBO) 16 t/m 24 uur. Deze dame is een financial met een brede interesse. Alleskunner die naast de administratie ook allerlei zaken naar de adminstratie in haar daadkracht meeneemt. Gewend om met mensen van diverse pluimage te werken. Kan goed haar prioriteiten zetten en komt beschikbaar door haar behoefte aan minder uren arbeidsovereenkomst. Met haar HEAO CE is zij door haar ruime ervaring in de administratie toch een echte financial geworden met een natuurlijke interesse in profit bedrijven. Bekende ervaringsgebieden: Crediteuren, Debiteuren, Voorraadadministratie, Projectadministratie, Budgettering, Activa, Rapportages, Jaarrekeningen, Grootboekadministratie, Aangiftes OB / LB, Aangiftes VPB, Balansspecificaties opstellen, Projectcontrol, Urenregistratie, Purchasing, Consolidatie, Cashflow / liquiditeitsbeheer, Contacten banken / accountants. Bekende talen:Duits, Engels, Nederlands. Bekende software: Exact DOS / Windows, Exact Globe, Word, Davilex, Excel, Twinfield. Persoonlijke kenmerken: Hands-on, Efficiënt, Informeel, Dienstbaar, Cooperatief, Constructief, Direct, Gezag. Leuke spontane collega met uitstraling. Salaris indicatie € 3500– 4.000 p/mnd.

Controller (HBO) Een rustige kandidaat met een drive om de financiële administratie zo efficiënt mogelijk te benutten. Niet alleen kijken naar de juistheid, tijdigheid en volledigheid, maar ook naar de mensen die het uitvoeren. Door het communiceren met de medewerkers een beeld vormen van de persoon en of deze functie de juiste plek is. Verder moet de financiële administratie een informatiebron worden voor het management en directie om zodoende de organisatie te sturen. Daarnaast oog voor netwerkbeheer, personeelszaken en certificeringen. Het geheel van processen wordt in doelstellingen vertaald zodat er mogelijk binnen de organisatie een verbetertraject plaats kan vinden. Naast het werkgever zijn heeft hij aan het ondernemersschap mogen proeven. Ervaringsgebieden: Debiteuren, Crediteuren, Voorraadadministratie, Projectadministratie, Budgettering, AO / IC, Rapportages, Jaarrekeningen, Salarisadministratie, Leidinggeven, Beleid / Advisering, Grootboekadministratie, Corporate Finance, Personeelszaken, Aangiftes OB / LB, Aangiftes VPB, Due Diligence / Fusie ervaring, Balanced Scorecard, Software implementatie, Credit Collecting / - Management, Investeringsselectie, Samenvoegen administraties, Financial Auditing, Pensioenregelingen ondernemers, Pensioenregelingen bedrijfstak, Mutatieverwerking Pensioenen, Splitsen kapitalen, Correspondentie intern, Correspondentie extern, Benchmarking, Balansspecificaties opstellen, Subsidieregeling, Planning en Control, Cost control, Projectcontrol, Urenregistratie, KBG boekingen, Office Management, Productieadministratie Persoonskenmerken: Communicatief, Flexibel, Stressbestendig, Verantwoordelijk, Nuchter, Doelgericht, Helicopterview, Betrokken Een persoon die als werkgever ervaring en kennis heeft doorspekt met het ondernemersgevoel. Salaris indicatie € 4.750 – 5.500 p/mnd.

Hoofd Personeel & Organisatie / HRM / Business Partner HR (HBO+) 40 uur
Deze kandidaat is een HRM prof in de kracht van zijn leven. Heeft alles bereikt wat hij wilde bereiken maar zoekt toch een uitdaging en die raakt zoek. Man met uitgebreide werkervaring en " mile stones" in het HRM vak. Bekend met bouw en andere sectoren. Intensieve ervaring met aanname, rekrutering, vestigingssluiting, beoordelingsgesprekken, overleg met andere divisies, arbeidsmarkt communicatie, arbeidsvoorwaarden overleg, empowerment, cultuurverandering. Talen: Duits, Engels, Italiaans, Spaans. Persoonlijke kenmerken: Diplomatiek, Gemotiveerd, Sensitief, Bedachtzaam, Ambitieus, Betrokken, Projectmatig ingesteld. Salaris indicatie € 4.000 – 5.000 p/mnd.

Assistent Controller / Beleidsmedewerker Planning en Control (HBO) Kandidaat is een enthousiaste vader die graag reist of op muziekfestivals te vinden is. Heeft na zijn HBO bedrijfskunde een jaartje gereisd om daarna in 2000 aan de slag te gaan als administrateur. Heeft zich inmiddels ontwikkeld tot allround administrateur / hoofd administratie en dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een meer analytische / adviserende assistent controller. Heeft functiebrede ervaring: aangiftes, debiteuren, crediteuren, budgettering, grootboek- en subgrootboek, salarisadministratie, periodieke rapportages en het voorbereiden van de jaarrekening. Kandidaat heeft tevens ervaring met het meewerkend aansturen van 3 mensen. Gewerkt met software o.a.: Exact, Grote Beer, Multivers, Freepack, Excel (macrovaardig). Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal, Frans redelijk. Persoonskenmerken: Accuraat, Analytisch, Initiatief, Oog voor verbetering, Teamplayer, Verantwoordelijk. Prima kerel, goede collega Salaris indicatie € 3.000 – 3.500 p/mnd.

Credit Collector / Credit Manager (HBO) 40 uur Deze wilskrachtige dame heeft na het behalen van haar diploma MER niet stilgezeten. Enerzijds door het volgen van cursussen zich steeds te verbeteren in deelgebieden van het financiele vakgebied zoals credit management en in verband met het werken in een internationale omgeving het engels naar een hoger plan te brengen, anderzijds door kiezen voor interim werkzaamheden hierdoor in diverse keukens van nationale en internationale bedrijven te kunnen kijken en breed ervaring opdoen. Naast de basis vaardigheden op het financiele vlak zijn de hieruit voortvloeinde werkzaamheden zoals rapportages en controles op werkprocessen een logisch gevolg.Ervaringsgebieden: Correspondentie extern, Correspondentie intern, Credit Collecting / - Management, Crediteuren, Debiteuren, Projectadministratie, Rapportages, Risk management.Persoonskenmerken: Accuraat, Collegiaal, Direct, Flexibel, Geen 9-5 mentaliteit, Planmatig, Stressbestendig, Teamplayer, Zorgvuldig.Een immer in ontwikkeling zijnde dame die door het volgen van cursussen en met de opgedane ervaringen haar talenten in de internationale financiele wereld haar weg zal vinden Salaris indicatie € 3.500 - 4.000 p/mnd.

(Project) Administrateur (MBO) 36 uur
Door de ervaringen opgedaan bij diverse bedrijven is het puzzeltje nu compleet. Het traject dat gevolgd is om E-project te installeren en in bedrijf te nemen heeft indruk gemaakt. De projectadministratie heeft zoveel aspecten die het boeiend houden. Het communiceren met de diverse partijen, de verantwoording binnen de financiele administratie en de daaruit te distilleren gegevens en rapportages en de afwisselende werkzaamheden. Wat betreft het gebruik van software is in de loop van de jaren genoeg ervaring opgebouwd ten aanzien van bijvoorbeeld Excel, Navision, Word, Lotus notes en Fis 2000. Er is geen obstakel om iets nieuws aan te pakken en uit te proberen. Alle informatie wordt met grote teugen opgezogen.Ervaringsgebieden: Correspondentie extern, Correspondentie intern, Crediteuren, Debiteuren, Grootboekadministratie, Projectadministratie, Rapportages, VoorraadadministratiePersoonskenmerken: Accuraat, Communicatief, Initiatief, Leergierig, Oog voor verbetering, TeamplayerDeze goedlachse en met beide benen op de grond staande geweldenaar, wat niet alleen betreft de projectadministratie, is een positieve drijfveer op een financieel administratieve afdeling Salaris indicatie € 3.250 - 4.000 p/mnd.
Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.