Nieuwsbrief juli 2015

Hierbij treft u ons maandelijks overzicht aan van enkele specialisten in Finance, ICT en Sales.

Bij Get Headhunted weten wij wat er in uw organisatie speelt. Ook als het om uw kernactiviteiten gaat. Maar nog belangrijker is het dat we als geen ander beseffen hoe moeilijk het soms is om de juiste kandidaat te vinden voor juist die ene functie. Niet altijd, maar toch vaker dan u lief is.

Bij dat soort lastige trajecten kan Get Headhunted uitkomst bieden. Als professioneel bureau zijn wij gespecialiseerd in het vinden, screenen en selecteren van professionals voor uiteenlopende vacatures. Wij onderscheiden ons in het bijzonder door juist die kandidaten op te sporen voor functies vanaf hbo-niveau die vaak moeilijk vervulbaar zijn.

Wij arrangeren graag een kennismakingsgesprek met een van onze consultants.

Tel +31 (0)88 50 50 700


Allround Boekhoudkundig Medewerker / Assistent Administrateur (MBO) 16-24 uur. Deze vriendelijke moeder is niet alleen creatief op muzikaal gebied en het bedenken van games, ook een allrounder op financieel administratief gebied. Zij heeft ervaringen opgedaan met alle facetten van de boekhouding tot en met het voorbereiden van de jaarrekening. Daarnaast heeft zij goede affiniteit met automatisering, o.a. heeft zij meegeholpen bij de inrichting van Exact Globe. Zij wil hierin zich blijven ontwikkelen, en is daarom nu naast de kinderen en haar onderneming in games op zoek naar een parttime baan om haar kennis scherp te houden en het contact met collega's te blijven houden. Iemand die zich snel aanpast en betrokken is met haar (werk)omgeving. Ervaringsgebieden: Crediteuren, Debiteuren, Projectadministratie, Rapportages, Grootboekadministratie, Aangiftes OB / LB, Credit Collecting / - Management, Balansspecificaties opstellen, Projectcontrol, Urenregistratie, Productieadministratie, Consolidatie, Controlling, Jaarrekeningen voorbereiden. Software: SAP, Exact DOS / Windows, Exact Globe, Word, AS400, Excel, Axapta. Persoonlijke eigenschappen: Geen 9-5 mentaliteit, Communicatief, Verantwoordelijk, Besluitvaardig, Gemotiveerd, Gevoel voor humor, Creatief, Direct, Collegiaal, Bereidt zich voor. Buitenkans als u een parttime aanvulling zoekt die allround inzetbaar is op een boekhoudkundige plek. Kan zowel zelfstandig als met cpollega's werken. Direct beschikbaar. Salaris indicatie € 2.000 t/m € 2.500 p/mnd.

Assistent Administrateur (MBO) 32-36 uur. Sinds 2007 relevante werkervaring opgedaan. Op een later moment zijn loopbaan gekozen in de administratie. Wil graag zijn loopbaan vervolgen als assistent administrateur in een vaste kring van collega's Kennis en ervaring met debiteuren, crediteuren voorraadadministratie, grootboekmutaties, urenadministratie. Hij heeft daarom ook MBA gedaan en met succes afgerond. Heeft ervaring met het voeren van eenvoudige administraties. Zeer goede kennis van Navision, behoorlijk thuis in Excel. Door grote affiniteit met automatisering in staat, nieuwe pakketten zich snel eigen te maken. Beheerst de engelse taal goed. Is door opheffing van de afdeling per direct beschikbaar. Rustige, serieuze vent die staat voor zijn werk en graag weer zijn tanden wil zetten in een administratie. Prettige collega Salaris indicatie € 1.900 - € 2.500 p/mnd.

INTERIM Accounts Payable/Debiteuren Administrateur/ Allround Administrateur (HBO) Deze energieke maar rustige wereldburger is zeer kundig in het runnen van een Debiteurenadministratie. Na een Interimopdracht is hij op zoekt naar een vaste werkkring. Zijn Engels is vloeiend en zijn Nederlands beheerst hij voldoende om binnen een Nederlandstalige functie te kunnen functioneren. Hij is per direct beschikbaar en wil best een stukje reizen. Al met al een zeer kundige en vriendelijke man met veel kennis van zaken en absoluut een teamplayer.Talen:Engels, Overig, Nederlands Ervaringsgebieden: Debiteuren, Crediteuren Software: Accountview, Oracle, Overig, Excel, Word.Persoonskenmerken:Teamplayer, Leergierig, Sociaal, Analytisch, Constructief. Tarief indicatie € 37,50 p/uur

(Project) Administrateur (MBO) 36 uur
Door de ervaringen opgedaan bij diverse bedrijven is het puzzeltje nu compleet. Het traject dat gevolgd is om E-project te installeren en in bedrijf te nemen heeft indruk gemaakt. De projectadministratie heeft zoveel aspecten die het boeiend houden. Het communiceren met de diverse partijen, de verantwoording binnen de financiele administratie en de daaruit te distilleren gegevens en rapportages en de afwisselende werkzaamheden. Wat betreft het gebruik van software is in de loop van de jaren genoeg ervaring opgebouwd ten aanzien van bijvoorbeeld Excel, Navision, Word, Lotus notes en Fis 2000. Er is geen obstakel om iets nieuws aan te pakken en uit te proberen. Alle informatie wordt met grote teugen opgezogen.Ervaringsgebieden: Correspondentie extern, Correspondentie intern, Crediteuren, Debiteuren, Grootboekadministratie, Projectadministratie, Rapportages, VoorraadadministratiePersoonskenmerken: Accuraat, Communicatief, Initiatief, Leergierig, Oog voor verbetering, TeamplayerDeze goedlachse en met beide benen op de grond staande geweldenaar, wat niet alleen betreft de projectadministratie, is een positieve drijfveer op een financieel administratieve afdeling Salaris indicatie € 3.250 - 4.000 p/mnd.

INTERIM (project)-Controller (HBO) 40 uur. Deze jongeman heeft veel potentie om het ver te gaan schoppen. Hij is gedreven zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Momenteel werkt hij bij een bank als Teamleider accountmanagement. Vanwege herstructurering komt zijn functie te vervallen. Binnen het bedrijf kan hij geen goed alternatief vinden voor zijn functie vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe werkgever. Hij heeft uitdaging nodig en dynamiek en doelbewust gekozen om dit binnen de financiele administratie te zoeken. Een plek binnen 1 organisatie alwaar hij alle in's en outs van de administratie mag controleren en mede samenstellen. Iemand met overwicht waar het nodig is. Liefst wil hij weer leiding geven binnen een middelgroot bedrijf. Hij is zeer flexibel en per direct beschikbaar.Talen: Duits, Engels, Nederlands rvaringsgebieden:Crediteuren, Debiteuren, Voorraadadministratie, Projectadministratie, Beleid / Advisering, Activa, Rapportages, Jaarrekeningen, Leidinggeven, Grootboekadministratie, Corporate Finance, Aangiftes OB / LB, Aangiftes VPB, Due Diligence / Fusie ervaring, Credit Collecting / - Management, Samenvoegen administraties, Risk management, Splitsen kapitalen, Correspondentie intern, Correspondentie extern, USGAAP, Benchmarking, Balansspecificaties opstellen, Projectcontrol, Urenregistratie, Productieadministratie, Asset management, Consolidatie, Cashflow / liquiditeitsbeheer, Contacten banken / accountants, Contractbeheer, Overnames begeleiden en verwerken.Software:Peoplesoft, Accountview, Exact DOS / Windows, Word, Access, Excel, Excel incl. macro´s, Visio, MS Project, Lotus Notes.Persoonskenmerken:Communicatief, Verantwoordelijk, Analytisch, Doelgericht, Ambitieus Tarief indicatie € 42,50 p/uur

Salarisadministrateur EN Financieel Medewerker (MBO) 32-36 uur. Deze dame is een ervaren kracht met passie voor het werk. Gewend om de mutaties binnen de salarissen punctueel te verwerken. Vriendelijke dame die graag mensen netjes te woord staat. Goed op de hoogte van de hedendaagse salarisadminstratie en ook graag bereid in de uren die handen uit de mouwen te steken op de financiele administratie. Bekende ervaringsgebieden:Aangiftes IB, Aangiftes OB / LB, Balansspecificaties opstellen, Contacten banken / accountants, Crediteuren, Debiteuren, Grootboekadministratie, Salarisadministratie, Urenregistratie. Bekende talen:Duits, Engels, Nederlands. Bekende software en systemen: Exact Globe, Exact synergy, Excel, Unit 4. Persoonlijke kenmerken:Analytisch, Collegiaal, Communicatief, Cooperatief, Hands-on, Leergierig, Objectief, Planmatig, Zelfverzekerd, Zorgvuldig Salaris indicatie € 2.750 – 3.500 p/mnd.

INTERIM (Salaris) Administrateur (HBO) Deze goedgemutste kandidaat heeft studie en ervaring hand in hand laten gaan. Gestart als financieel administratief medewerker en doorgegroeid naar administrateur. De laatste jaren werkzaam geweest bij bouw- en aannemingsbedrijven en hierdoor ingevoerd in de projectadministratie in combinatie met de salaris- en personeelsadministratie. Heeft haar draai kunnen vinden in deze non nonses wereld. Op het moment werkzaam bij een accountantskantoor als interne administrateur en assistent accountant.Ervaringsgebieden:Aangiftes OB / LB, Activa, AO / IC, Balansspecificaties opstellen, Budgettering, Correspondentie extern, Correspondentie intern, Credit Collecting / - Management, Crediteuren, Debiteuren, Grootboekadministratie, Jaarrekeningen, Leidinggeven, Personeelszaken, Projectadministratie, Rapportages, Salarisadministratie, Samenvoegen administraties, Voorraadadministratie Persoonskenmerken:Accuraat, Betrokken, Communicatief, Flexibel, Geen 9-5 mentaliteit, Gemotiveerd, Sociaal, Teamplayer Een administrateur goed ingevoerd in de salaris- en projectadministratie edn affiniteit met personeelszaken is een aanwinst binnen een organisatie. Tarief indicatie € 42,50 p/uur

Allround Administrateur (MBO/HBO) (32 uur) Deze vriendelijke dame komt uit een zeer ondernemende familie en dat is ook goed te merken. Thuis zitten met de kinderen is geen optie voor haar. Ze wil graag aanpakken, ontwikkelen en haar capaciteiten volledig gebruiken. Het liefst in de buurt van haar woonplaats Nieuw-Vennep, zodat ze tijd kan vrij maken voor haar kinderen, studie en haar hobby's. Ze danst graag en is ook regelmatig in de sporthal te vinden. Een andere passie is schilderen met aquarel. Het soort bedrijf maakt niet zoveel uit wel de inhoud. Ze is hands-on en wil ook leiding geven.Talen: Chinees (mandarijn), Duits, Engels. Ervaringsgebieden: Debiteuren, Crediteuren, Budgettering, Activa, Rapportages, Jaarrekeningen, Salarisadministratie, Grootboekadministratie, Aangiftes OB / LB, Balans specificaties opstellen, Urenregistratie, KBG boekingen. Software frequent: Exact DOS / Windows, Exact Globe, Excel, Word.Persoonskenmerken: Communicatief, Hands-on, Analytisch, Accuraat, Vriendelijk. Salaris indicatie € 3.500 - 4.000 p/mnd.

INTERIM Assistent Controller / Business Controller Kandidaat is een vrolijke enthousiaste kracht. Innemende gesprekpartner met afgeronde HEAO studie inmiddels bijlerend voor de it kant van finance. Beheerst de Engelse taal met de wens voor een nieuwe positie na een werkpauze om zijn studie af te kunnen ronden. Kandidaat heeft naast studie regelmatig relevante werkervaring opgedaan en in het MKB posities vervuld op het niveau van Finance Manager. Is zeer geinteresseerd in de kant van assistent controlling. Kandidaat maakt een prima indruk en wekt vertrouwen door verschijning. Excel, exact is hem goed bekend. Tarief indicatie € 42,50 p/uur

Financieel Manager MKB (HBO) 36-40 uur. Kandidaat is een nuchtere kandidaat opgegroeid in de bollenstreek en functioneert op HBO werk en denkniveau. Door de jaren heeft hij veel ervaring opgedaan met de financiele administratie en al haar facetten en heeft daardoor een strek analytisch en oog voor verbetering ontwikkeld. Hij is iemand met een helikopter view met goede AO/IC kennis in huis die instaat is een wanhopige situatie weer in goede bannen te brengen. Kandidaat is een echte mensenmens, werkt graag samen, kan goed leidinggeven maar dit is geen must voor een stuk werkplezier. Denken en doen geschiedt vanuit de organisatie waarvoor hij werkt; dient dit belang graag. Kandidaat beschikt over een goede affiniteit met software en systemen w.o. exact, office, navision en mfg pro, SAP, Baan, etc. Kandidaat heeft meer dan 10 jaar relevante werkervaring en ondermeer in het MKB gewerkt alwaar hij naast de Nederlandse BTW aangiftes ook de Belgische BTW aangiftes verzorgde. Zoekt een vaste kring van collega's en is flexibel en stressbestendig. Fijne loyale collega met liefde voor het financiele vak. Salaris indicatie € 3500– 4.000 p/mnd.

INTERIM Financieel Specialist / Interim Hoofd Administratie - Controller (Post HBO) 32-40 uur. Deze financial met hofam heeft na een flink stuk werkervaring besloten zijn weg te vervolgen als Inteirm financial. Heeft alle facetten van het vak als Finance Manager en Finance Director doorlopen en is daarom snel productief, kent zijn talen en is inzetbaar binnen profit en non profit. Is meer een generalist en zoekt al snel de communicatie met andere disciplines als commercie en techniek om zo de verbinding met het bedrijfsproces snel te vinden. Houdt van afspraken maken en ze zelf ook afmaken. Betrouwbare kerel die de klus klaart. Bekende ervaringsgebieden: Crediteuren, Debiteuren, Voorraadadministratie, Projectadministratie, Beleid / Advisering, Budgettering, AO / IC, Activa, Rapportages, Jaarrekeningen samenstellen, Leidinggeven, Salarisadministratie, IFRS, Grootboekadministratie, Corporate Finance, Personeelsadministratie / Personeelszaken, Aangiftes OB / LB, Aangiftes VPB, Due Diligence / Fusie ervaring, SOX, Balanced Scorecard (KPI), Software implementatie, Credit Collecting / - Management, Investeringsselectie, Samenvoegen administraties, Transfer pricing, Risk management, Financial Auditing, Pensioenregelingen ondernemers, Contractbeheer Pensioenen, Correspondentie intern, Correspondentie extern, Treasury, Benchmarking, Balansspecificaties opstellen, Office Management, Planning en Control, Cost control, Projectcontrol, Urenregistratie, KBG boekingen, Purchasing, Productieadministratie, Asset management, Fiscaal advies, ERP verbeteringen, UKGAAP, Consolidatie, Financieringsselectie, Aangiftes IB, Controlling, Cashflow / liquiditeitsbeheer, Contacten banken / accountants, Logistieke Administratie, Overnames begeleiden en verwerken, Contractbeheer, Verzekeringsbeheer, Wagenparkbeheer. Bekende talen: Duits, Engels, Nederlands. Bekende software en systemen: Afas, Navision/ Microsoft Dynamics Nav, Exact DOS / Windows, Exact Globe, Word, AS400, Excel, Hyperion, Excel incl. macro´s, Frango, FMS, Powerpoint. Persoonl Tarief indicatie € 65 p/uur

Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.