Nieuwsbrief December 2015

Allround Inkoper / Purchaser / Medewerker Procurement (NEVI 1) 38-40 uur
Deze vriendelijke kandidaat is op de arbeidsmarkt beschikbaar gekomen door bedrijfseconomische omstandigheden. Deze vlijm scherpe inkoper vist in zijn vrije tijd. Bekende ervaringsgebieden: Correspondentie extern, Correspondentie intern, Rapportages, back-to-back contracten, opstellen inkoopcontracten, kennis van inkooppakketten, inkooporders, Controle van inkoop facturen. Bekende talen: Zakelijk Engels en Duits . Bekende software & systemen: Microsoft Office pakket, Excel incl. macro´s. Kandidaat is erg vindingrijk en zoekt verder om de beste prijs te krijgen voor de organisatie. Persoonlijke kenmerken: Accuraat, Analytisch, Betrokken, Collegiaal, Informeel, Leergierig, Planmatig, Praktisch, Projectmatig ingesteld, Sociaal. Oplettende kandidaat die perfect past in een middel grote organisatie. Salarisindicatie € 3.000 - € 4.000 p/mnd.

Internal Auditor met Fiscale kennis (WO) 40 uur
Hoog geschoolde kandidaat die in zijn vrije tijd graag muzikaal bezig is. Heeft een lang dienstverband bij een grote woningcorporatie en is nu om zich heen aan het kijken naar een vastgoed gerelateerd bedrijf alwaar hij zijn kennis en kunde optimaal kan inzetten. Bekende software: Access, Business objects, CODA, Cognos, Excel, Hyperion, Oracle, Powerpoint, SAP, SAP Business warehouse, Unit 4. Ervaringsgebieden: Aangiftes IB, Asset management, Balansspecificaties opstellen, Beleggingsadministratie, Budgettering, Cashflow / liquiditeitsbeheer, Consolidatie, Contacten banken / accountants, Contractbeheer, Controlling, Corporate Finance, Correspondentie extern, Correspondentie intern, Cost control, Crediteuren, Debiteuren, ERP verbeteringen, Financieringsselectie, Grootboekadministratie, IFRS, Jaarrekeningen samenstellen, Jaarrekeningen voorbereiden, Opzetten/ inrichten administratie , Planning en Control, Projectadministratie, Projectcontrol, Rapportages, Risk management, Transfer pricing, Treasury, Urenregistratie. Salarisindicatie € 5.000 - € 6.000 p/mnd.

Product Manager / Marketing Manager / Sales Manager (HBO – 40 uur)
De cultuur die bij deze kandidaat mij past is die van ondernemerschap. Deze kandidaat is een enthousiaste, dynamische en zeer ervaren verkoper. Is facilitair ingesteld die zich goed kan inleven in de situatie van een opdrachtgever en meegaat in de technieken van deze tijd zoals marketing activiteiten online. Bekende talen zijn Engels, Frans en Duits vloeiend. Bekende ervaringsgebieden zijn o.a. opzetten en uitvoeren marketingstrategie, ontwikkelen en vermarkten van nieuwe producten, nieuwe markten aanboren, opzetten marketingplannen, ontwikkelen advertentiemateriaal, opstellen communicatieplan, productmanagement, brandmanagement, online marketing, zoekmachinemarketing, commercieel toepassen van social media. Kandidaat is sterk in verschillende software pakketten. Een communicatief vaardige allrounder die zijn weg prima weet te vinden in een organisatie die dynamische producten en/of diensten heeft. Fijne kerel. Salarisindicatie: EUR 4.500 – 5.000

Sales Manager / Accountmanager / Marketing Manager (WO – Bedrijfskunde 40 uur)
Kandidaat heeft ervaring op alle terreinen van Sales en Marketing. Of het nu een overheidsorgaan is, een projectorganisatie, of een international, kandidaat vindt vlot zijn weg, integreert snel en gaat recht op zijn doel af. Kandidaat is een communicator pur sang en zorgt ervoor dat de targets van hem en zijn team gehaald worden. Vanuit zijn ervaring heeft hij een helicopterview ontwikkeld, waardoor hij in staat is vooraf nijpende zaken te signaleren en oplossingen aan te dragen. Kandidaat heeft ervaring om administratieve processen te verbeteren en weet waar risico's kunnen liggen. Kandidaat is makkelijk toegankelijk en staat open voor nieuwe ideeën en kritiek. Talen kennis: Engels, Duits op zakelijk niveau goed. Bekend met veel soorten sales CRM w.o Salesforce. Bekende ervaringsgebieden: Opstellen en uitvoeren van een marketingplan, on- en offline marketing strategie, Identificeren van doelgroepen en het ontwikkelen van communicatie strategieën, genereren van leads, rapportages, dashboards en analyses over leads, conversie, ROI, monitoren van diverse campagnes, bekend met online marketing strategieën. Kandidaat komt beschikbaar aangaan het verhuizen van het bedrijf naar het buitenland maar wil niet mee verhuizen en zoekt daarom een nieuwe uitdaging. Vriendelijke doordouwer van formaat die de klus klaart. Salarisindicatie: EUR 5.000 – 6.000

Declarant / Expediteur / Customs Consultant (HBO – 40 uur)
Montere kandidaat die niet bang is om de telefoon te pakken! Hij is zoekende naar een nieuwe uitdaging bij een vaste kring van collega’s. Kandidaat is een volwaardig declarant en heeft zijn Declaranten diploma op zak aangevuld met een aantal vaktechnische cursussen. Bekende ervaringsgebieden: douanezaken / import manager, NCTS/Sagira en AGS invoer en uitvoer, adviseren bij douane vraagstukken, doen van fiscale en administratieve afwikkeling bij de douane van de internationale goederentransacties , opstellen van bezwaarschriften en verzoeken tot teruggaaf, adviseren van klanten en collega's op het gebied van douane vraagstukken, betrokken bij AEO certificering. Bekende software: SAP, NCTS, KSD, Sagitta, Custums Controller, Portbase (SBB), Thalis/BO. Talen kennis: Nederlands, Engels en Duits. Persoonskenmerken: Ambitieus, Communicatief, Direct, Extravert, Hands-on, Impulsief, Self Starter. Salarisindicatie € 3.250 - € 3.750 p/mnd.

Assistent Controller (HBO - WO) 36 - 40 uur.
Kandidaat is een enthousiaste jongeman met een goede drive. Hij is in de afrondende fase van zijn RC opleiding. Hij heeft goede ervaring opgedaan binnen de accountancy. Hier heeft hij samen met auditors, controller werkzaamheden verricht en jaarrekeningen samengesteld. Kandidaat heeft een hands-on mentaliteit, hij werkt accuraat en is goed in het afronden van werkzaamheden. Hij is een kandidaat met goede communicatieve vaardigheden. Hij is pro actief, werkt snel en secuur. Hij is prettig in de omgang en gaat goed om met collega's. Hij pakt alles aan en is breed inzetbaar. Persoonskenmerken: Doorzetter, Stressbestendig, Hands-on, Teamplayer, Leergierig, Analytisch, Accuraat, Direct, Betrokken. Ervaringsgebieden: Crediteuren, Debiteuren, Rapportages, Jaarrekeningen samenstellen, Grootboekadministratie, Correspondentie intern, Correspondentie extern, Balansspecificaties opstellen, KBG boekingen, Controlling, Jaarrekeningen voorbereiden. Software: Navision/ Microsoft Dynamics Nav, Word, Audition Unit 4, Excel. Salarisindicatie € 4.000 - € 4.500 p/mnd.
Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.