Zoeken
Selecteer hieronder één of meerdere van de criteria of voer een trefwoord in. Wanneer je niets invult zullen alle vacatures worden getoond. Wanneer je tijdens het klikken de CTRL- toets ingedrukt houdt, kun je meerdere criteria selecteren.
Get headhunted!

Werk bij de beste bedrijven
Upload uw cv met sollicitatiebrief (kan ook met LinkedIn)
Reageer op onze vacatures, u vindt ons ook op indeed

Over ons

Dennis Wolf (view in English) is een man die door ervaring gevormd is en mag, met 25 jaar werkzaam in deze sector, zichzelf typeren als een autoriteit op het gebied van Executive Search, Headhunting en Consultancy. Is op zijn best wanneer er zeer gespecialiseerde vastgelopen vacatures, op korte termijn ingevuld moeten worden. Met een bijna onverstoorbare focus weet hij relaties en kandidaten bij elkaar om tafel te krijgen en voelt aan wanneer de juiste stap gezet moet worden, om de invulling van de vacature te realiseren. Dennis heeft een technische achtergrond gecombineerd met ervaring vanuit het bedrijfsleven wat hem de geloofwaardigheid geeft om een stevige gesprekspartner te zijn voor CEO’s, DGA’s en HR directeuren die met gecompliceerde vraagstukken komen.
Kenmerken zijn o.a.: Focus; Technische achtergrond; 25 jaar management erv.; Doortastend; Nieuwsgierig; Onderzoekend; Communicatief excellent;
Specialiteiten: Expert onderhandelaar; Mediator, netwerken; Commercie; Teambuilding;
Interesse: Recruitment; Macro economie; Visionair;

E dennis.wolf@getheadhuntedgroup.nl  
T +31 (0)6 2450 2557
L
Linkedin

Joost Westerhuis (view in English) is een man die afkomstig is uit een internationale advocaten familie waarbij integriteit en ondernemerschap kernwaarden zijn, die vanaf jongs af aan bijgebracht zijn. Is zijn carrière begonnen bij een aantal financieel dienstverleners waarna hij terecht is gekomen bij een detacheringsbureau voor Financieel personeel als consultant. Uiteindelijk Managing Partner geworden en heeft, in samenwerking met Dennis Wolf, het samenspel van recruitment en bemiddeling succesvol vormgegeven, wat hem een autoriteit heeft gemaakt op het gebied van Recruitment. De kracht van Joost ligt in zijn serieuze, nieuwsgierige en onderzoekende werkwijze wat hem helpt bij het doen van gedegen onderzoek naar een bepaalde sector, product en/of dienst om de beste mensen in die branche te selecteren, benaderen en te interesseren om te gaan praten met onze relatie.
Kenmerken zijn o.a.: Ondernemend; Serieus; Bescheiden; Integer;
Specialiteiten: Netwerken; Werving en selectie 10+ ervaring; Internationale contacten; Teamplayer;
Interesse: Recruitment; Ondernemerschap; Nieuwe technologieën;

Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha
Wij zoeken onder andere:
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.