Nieuwsbrief Augustus 2016

KeyStevige Accountmanager met mooie papieren, heeft zijn HTS (Chemical Engineering Accountmanager / Business Developer (Industrie) (HBO/WO niveau)
Stevige Accountmanager met mooie papieren, heeft zijn HTS (Chemical Engineering) op zak en aangevuld met marketing en sales certificaten. Heeft bij verschillende chemische bedrijven gewerkt en is op dit moment zoekende naar een nieuwe uitdaging. Bij zijn huidige bedrijf is er geen ruimte meer voor nieuwe groei en de sales loopt gesmeerd. Kandidaat is op zoek naar een nieuwe branche, in de industrie met een knipoog toch naar de chemische sector. Communiceert helder en strak en weet snel en doortastend “to the point” te komen. Heeft een solide (industrieel) netwerk die wellicht van toepassing kan zijn voor het succesvol zijn in de rol als (Key)Accountmanager. Is niet geboden aan concurrentiebedingen en is toe aan een switch in zijn carrière. Is niet vies van reizen daar het hoofdkantoor van zijn huidige bedrijf in België staat. Goede vent, weet veel van chemische processen en is een man die op een adviserende wijze het product aan de man kan brengen.
Salaris indicatie tussen de € 5.000,- en € 5.500,-

Gevorderd Assistent Acocuntant / Assistent Controller / Hoofd Administrateur (HBO)
Top kandidate die sinds 1998 werkzaam is bij accountantskantoren op de samenstel praktijk. Heeft mooie lange dienstverbanden en is ook bekend met de fiscale tak van de accountancy. Is op dit moment rustig om haar heen aan het kijken daar haar huidige werkgever op het punt staat om een verhuizing door te voeren. Ze realiseert zich dat de reistijd naar de nieuwe locatie niet meer haalbaar gaat worden. Ze is op een goede leeftijd om een carrière switch te maken in de accountancy waarbij de klant weer centraal staat bij een klein tot middelgroot accountantskantoor of bij een middel grote MKB onderneming die een veel administratieve en fiscale kennis kan binnen halen. Uitstekende rustige dame, die het contact met de klant mist, en zoekende is naar een vaste kring van collega’s alwaar ze haar kennis en kunde optimaal kan inzetten. Hoog niveau, leuke dame en een echte kans voor een accountantskantoor of een MKB onderneming om veel kennis in huis te halen.
Salaris indicatie tussen de € 3.500,- en € 4.000,-

MKB Controller / Finance Manager / Hoofd Administratie (HBO/WO)
Een echte MKB Controller die voor het avontuur werkzaam is geweest bij een grote leasemaatschappij op de Antillen. Hij is bekend om te werken in een DGA structuur, en met leasecontracten, leaseberekeningen etc. Heeft lange dienstverbanden en heeft een hands-on mentaliteit. Kan de volledige administratie draaien van a tot z met adhoc rapportages. Kandidaat is weer in Nederland en zoekt hier een baan die soortgelijk is aan de functie die hij bekleedt heeft. Hij prefereert een positie bij een familiebedrijf of middelgrote MKB onderneming waar hij in korte lijn staat met een DGA of MT lid.
Salaris indicatie tussen de € 4.500,- en € 5.000,-

Business Controller / Sr. Ass. Controller met productie ervaring (HBO/WO)
Hoog opgeleide kandidaat die zijn carrière begonnen is bij een van de Big 4 accountantskantoren. Is vervolgens een periode interim werkzaamheden gaan doen bij een aantal grote namen. Hij is op gegeven moment blijven plakken bij een groot productiebedrijf alwaar hij al een dienstverband van 7 jaar erop heeft zitten. Komt beschikbaar door bedrijfseconomische reden en is zoekende naar een functie tussen Business en Financial control in bij een mooi bedrijf alwaar hij voor langere tijd zijn opgedane kennis kan inzetten. Spreekt goed Nederlands met een licht Brabants/Limburgs accent en verder zeer uitgebreide talen kennis met o.a. Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Arabisch. Hij heeft goede kennis van softwarepakketten. Goede kandidaat die past binnen een middelgroot tot groot productie- of industriële onderneming.
Salaris indicatie tussen de € 4.000,- en € 5.000,-

Key Accountmanager / Business Developer Duitse Industriële markt (HBO/WO niveau)
Hele interessante kandidaat waar techniek door het bloed stroomt. Heeft een mooie carrière met prachtige resultaten op zijn naam staan met lange dienstverbanden. Is niet actief zoekende en zit mooi op zijn plaats echter mist hij het internationale plaatje daar zijn klanten portefeuille nu Nederlands gebaseerd is maar wil eigenlijk weer internationaal, liefst Duitsland want hij kent daar de markt goed en spreekt de taal vloeiend. Zit goed in zijn opleidingen en weet alles van bepaalde industriële technieken. Kandidaat heeft aangegeven dat bij gebleken succes hij bereid is tot verhuizen naar een locatie in Duitsland. Top kandidaat, mooie dienstverbanden en interessante projecten (w.o. Duitsland), goed in de talen en een hoog “aardigheidsgehalte”. Ideale kandidaat voor een technische onderneming die voet aan de grond wil krijgen in Duitsland.
Salaris indicatie tussen de € 5.000,- en € 6.000,-

Technisch Directeur / Maintenance Manager / Chef Techniek (HTS Wertuigbouw)
Top kandidaat die heel soepel communiceert en weet de vertaalslag te maken van de “binair pratende” monteurs naar het management en directie. Kandidaat heeft een prachtig cv met een aantal hele mooie resultaten bij top bedrijven in productie sectoren (massa/serie/food). Heeft hiervoor ook nog een aantal keren in het buitenland gezeten voor projecten en verschillende successen geboekt (w.o. Frankrijk, Duitsland). Is een kandidaat die sensitief is als het gaat om het zoeken naar, waar de “pijnpunten” kunnen liggen als het gaat om de motivatie van “zijn” team. Hij heeft eerder met dit bijltje gehakt en weet precies om op een soepele, menselijke manier het team weer tot een geheel te smeden en alle neuzen weer dezelfde richting op te krijgen. Is bekend met verschillende financieringsselecties als het gaat om nieuwe machines en onderhoud hiervan. Hij is een tikkeltje aan de prijs maar dat mag ook wel kijkend naar het type bedrijven en de resultaten die hij heeft behaald. Dit is een man die kijkt naar de Plant/fabriek waar hij werkzaam is, maar tevens ook naar het hele bedrijf (helicopterview) als het gaat over meerdere fabrieken. Is bereid om hiervoor te reizen en/of aanspreekpunt te zijn/worden voor andere vestigingen.
Salaris indicatie tussen de € 5.000,- en € 6.500,-

Commerciële Trader (grondstoffen / voeding) (WO niveau)
Jonge doortastende kandidaat die weet wat hij waard is. Vraagt niet de hoofdprijs en is zich ervan bewust dat zijn werkervaring in deze branche wat aan de korte kant is. Maar het talent zit er zeker in en is bewezen succesvol. Weet dat de volgende stap in zijn carrière een grotere club is, maar ziet een kleinere handelsorganisatie toch eigenlijk meer zitten. Je kan je stempel makkelijker zetten binnen een kleinere organisatie dan een nummer zijn bij een grote. Heeft een traineeship doorlopen bij een groot handelsbedrijf van thee, en zit nu op het niveau van volwaardige Trader met een aanzienlijk budget. Communiceert helder en doortastend en weet veel over de markt en hoe het werk als in elkaar zit (inkoop/verkoop/ vraag en aanbod). Is onderzoekend en nieuwsgierig van aard en dat zijn hele interessante eigenschappen voor een handelaar om de commodity markt te bespelen. Goed niveau, praat makkelijk, heeft ambitie en begrijpt de handel en weet het ook te verkopen. Echt een jongen met een hoge “gunningsfactor” en zeker een gesprek waard.
Salaris indicatie tussen de € 3.500,- en € 4.000,-
Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.