Nieuwsbrief September 2016

Business Developer (engineering WO niveau) BE/FR markt
Top kandidaat die 8 jaar werkzaam is bij een technisch installatiebureau ( 1 werkgever). Is niet actief zoekende maar speelt wel met de gedachte om eens een switch te maken naar een ander technisch bedrijf alwaar hij zijn kennis en kunde op het gebied van Sales verder kan ontplooien. Hij heeft een gezonde entrepreneurial spirit, heeft een grote mate van zelfstandigheid, en is goed op de hoogte van de industriële markt. Gepaard gaande met een hoog niveau (Engineering Magna Cum Laude) maakt deze kandidaat een perfecte match voor een bedrijf dat de Belgische en eventueel de Franse markt wil ontginnen. Hij zit goed in zijn talen met o.a. Nederlands, Frans, Engels en redelijk in Duits. Keurige en toch wat bescheiden kandidaat van Belgische afkomst die perfect past binnen een middel grote tot grote technische mkb onderneming met internationale ambities.
Salaris indicatie € 4.000 - € 5.000 per maand


Accountmanager FMCG / Vertegenwoordiger (MBO+)
Jonge kandidaat die communicatief sterk is en makkelijk nieuwe contacten legt. Is al 8 jaar vertegenwoordiger geweest bij bekende FMVG merken en heeft hierdoor een senioriteit ontwikkeld als het gaat over kennis van de foodservice sector. Heeft een groot aantal verkoop punten gezien, weet wat er speelt in de markt en met zijn sales ervaring is hij rijp voor een positie als Accountmanager. Jonge ambitieuze kandidaat die met twee handen een kans wil aangrijpen om zich te mogen bewijzen bij een gerenommeerde organisatie gerelateerd aan de foodservice industrie. Kandidaat is wellicht “a diamond in the rough” die met een goede producttraining zo bijgepunt kan worden en een glansrijke toekomst tegemoet kan gaan. Bijkomende pluspunten zijn o.a. ook zijn enorme netwerk binnen de foodservice en eager to learn. Salaris indicatie € 3.000 - € 3.500 per maand

Internal Controller (productie sector) / Internal Auditor / Accountant (HBO niveau) Interessante kandidaat die zijn carrière is begonnen binnen de accountancy. Heeft de stap van accountancy naar het bedrijfsleven genomen, na een dienstverband van 13 jaar bij een middelgroot Accountantskantoor. Is bij een productiebedrijf aan de slag gegaan alwaar hij zijn kennis en kunde van m.n. de opzet en implementatie van de AO/IB met veel succes heeft toegepast. Helaas is het bedrijf in zwaar weer terecht gekomen, en na 3 jaarcontracten heeft hij het veld moeten ruimen. Nico is specifiek op zoek naar een bepaalde branche en kijkt kritisch naar het type bedrijf. De spoeling is dun in Flevoland en richt zijn pijlen nu naar Noord Holland wat mooi te rijden is. Fijne rustige kandidaat, die goed nadenkt, kritisch is naar het type bedrijf, weet wat hij kan en is erg kundig door zijn accountancy achtergrond. Salaris indicatie € 4.000 - € 5.000 per maand

Trader Commodities (spices / nuts / coffee / tea)
Jonge doortastende kandidaat die weet wat hij waard is. Vraagt niet de hoofdprijs en is zich ervan bewust dat zijn werkervaring in deze branche wat aan de korte kant is. Maar het talent zit er zeker in en is bewezen succesvol. Weet dat de volgende stap in zijn carrière een grotere club is, maar ziet een kleinere handelsorganisatie toch eigenlijk ook wel zitten. Je kan je stempel makkelijker zetten binnen een kleine organisatie dan een nummer zijn bij een grote. Heeft een traineeship doorlopen bij een groot handelsbedrijf van thee, en zit nu op het niveau van volwaardige Trader met een budget van 1. mln. Communiceert helder en doortastend en weet veel over de markt en hoe het werk in elkaar zit. Goed niveau, praat makkelijk, heeft ambitie en begrijpt de handel en weet het ook te verkopen. Echt een jongen met een hoge “gunningsfactor” en zeker een gesprek waard. Salaris indicatie € 4.000 - € 5.000 per maand.

Key Accountmanager / Business Developer (voor o.a. de Duitse Markt)
Hele interessante kandidaat waarbij industriële techniek in het bloed stroomt. Heeft een mooie carrière met prachtige resultaten op zijn naam staan met lange dienstverbanden. Is niet actief zoekende en zit mooi op zijn plaats echter mist hij het internationale plaatje daar zijn klanten portefeuille nu Nederlands gebaseerd is , maar wil eigenlijk weer internationaal, liefst Duitsland want hij kent daar de markt goed en spreekt de taal vloeiend. Zit goed in zijn opleidingen en weet alles van de industriële koudetechniek af. Top kandidaat, mooie dienstverbanden en interessante projecten (w.o. Duitsland), goed in de talen en een hoog “aardigheidsgehalte”. Salaris indicatie € 5.000 - €6.000 per maand.

Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.