Nieuwsbrief Januari 2017

Internal Auditor / Financial/Business Controller (RC) (40 uur WO)
Steengoede Register Controller van Oekraïense afkomst die al sinds 1996 in Nederland woonachtig is. Spreekt 5 talen vloeiend w.o. het Nederlands dat nagenoeg accentloos is. Ze heeft op 1 werkgever na bij productiebedrijven gewerkt en weet daarbij alles over het opzetten van de ao/ic alsmede ook kostprijsberekeningen. Ze is niet actief zoekende echter is de organisatie waar ze nu werkzaam is overgenomen door een private equity club die geen interesse meer heeft om het bedrijf verder uit te bouwen. Ze weet ongelofelijk veel van de “renewable energy” sector en vult dit aan met een groot netwerk binnen de Europese Bank en subsidieverstrekkers voor de sector. Kandidate heeft verstand van financieringsselecties zowel Nationaal alsook Europees breed en weet dan ook het management en stakeholders goed te informeren over verschillende projecten. Nette correcte dame, ze kan leiding geven al is dit geen must, ao/ic implementatie kennis en veel ervaring binnen de bio-energy sector. Echt een aanwinst voor een bedrijf dat een professionaliseringsslag wil maken of over de grenzen wil kijken naar nieuwe mogelijkheden. Zeker een gesprek waard.
Salarisindicatie € 6.000,-  –  € 7.000,-  per maand
 
Financial Controller (HOFAM) (40 uur)
Zeer ervaren Hofam controller die zijn hele carrière bij productiebedrijven heeft gezeten (food/non food). Is specialist in het opzetten en indelen van de ao/ic voor zowel Nederlandse entiteiten alsook over de grens. Heeft een prachtige staat van dienst en is de laatste jaren eindverantwoordelijke geweest voor verschillende werkmaatschappijen. Kandidaat is niet zozeer zoekende maar ziet uitdagingen in banen waarbij er een professionaliseringsslag gemaakt moet worden en er bij dit soort bedrijven meerdere mogelijkheden zijn waar hij zijn kennis en kunde als toegevoegde waarde kan toepassen. Erik heeft ervaring met buitenlandse entiteiten en kan hierin wellicht ook van onschatbare waarde zijn in de advisering naar het MT en stakeholders toe. Keurige correcte kandidaat, werkt secuur, is op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de ao/ic en is een interessante kandidaat om mee te sparren als rechter hand van een CFO. Hij is een man met kennis en kan deze ook delen met collega’s waarbij hij geen bedreiging zal vormen voor CFO’s en hun posities.
Salarisindicatie € 5.000,-  –  € 6.000,-  per maand
 
Risk Manager (operational en financial) (RC)
Zeer intelligente jonge kandidaat die uit de koker komt van een grote verzekeraar. Heeft kennis en ervaring met alle takken van het Riskmanagement (operational, financial en IT- riskmanagement). Is gewend om strak en informatief te communiceren naar stakeholders, leden en directie. Is passief zoekende naar een nieuwe uitdaging dat in het verlengde van zijn carrière ligt. Heeft op het gebied van opleiding toch de keuze gemaakt om verder te gaan in de financiële wereld en heeft zijn besluit bijna verzegeld met een titel als RC. Hij is tevens ook technisch goed onderlegd en kan een goed beeld vormen van producten en bedrijfsvoering van een industrieel conglomeraat of private equity organisatie dat beleggingen heeft uitstaan in de productie sector. Uitmuntende kandidaat 33 jr, 2 werkgevers, kennis van pensioenfondsen, fijne communicator en een echte sparringpartner voor directie en stakeholders.
Salarisindicatie € 5.500,-  –  € 6.000,-  per maand

 
(Key) Accountmanager / Sr. Sales Representative  (MBO/HBO niveau) 40 uur
Positief ingestelde leuke jonge dame die 5 jaar werkervaring heeft binnen een grote verpakkingsorganisatie. Ze is gewent om te reizen voor haar baan en komt beschikbaar door een samenloop van omstandigheden binnen haar gezin. Gelukkig is alles weer op de rails, en is ze teruggekomen bij haar huidige werkgever, waarbij ze helaas is toegewezen op een binnendienst functie, echter is de aard van het beestje een echte buitendienst accountmanager en heeft ze in goede harmonie afscheid genomen van haar werkgever. Pech voor deze organisatie maar wellicht een geluk voor een nieuwe organisatie dat een goede verkoper zoekt. Deze kandidate is een dame met pit, creativiteit en een echte goal-getter die makkelijk nieuwe contacten legt. Heeft een groot inlevingsvermogen waarbij ze makkelijk nieuwe producten eigen maakt en weet waar ze over praat. Heeft veel kennis en is een leuke verschijning, zeker een gesprek waard.
Salarisindicatie € 3.500,-  –  € 4.000,-  per maand

Key Accountmanager / Commercieel Directeur (HBO) 40 uur
Echte doorgewinterde Key Accountmanager die eigenlijk maar 2 werkgevers heeft gehad in de FMCG sector. Heeft de perfecte opleiding om een succesvol accountmanager te zijn n.l. Hotel Management. Deze opleiding staat voor service, klantgerichtheid en hospitality wat voor dit type studenten verkopen makkelijk afgaat. Hij zit goed op zijn plaats bij zijn werkgever echter heeft hij wel de ambitie om zich verder te ontplooien daar hij nu redelijk tegen het plafond zit van de organisatie. Hij zou graag richting een strategische rol willen gaan of een groep van managers aan willen sturen.Kanon van een kandidaat, loyaal, marktmaker, service gericht en gedisciplineerd typeren deze man. Nette vent, goede professionele verschijning en een enorm netwerk binnen de foodservices, horeca en hospitality branche.
Salarisindicatie € 3.500,-  –  € 4.000,-  per maand

Hoofd Declarant / Logistiek professional (HBO) 40 uur
Communicatief sterke kandidaat die passief zoekende is naar een nieuwe betrekking. Hij heeft aangegeven dat hij vast zit in zijn werkzaamheden. De eigenaar van het bedrijf is overleden waardoor de organisatie is komen te vallen onder de leden van de familie die niet willen vernieuwen. Kandidaat is 8 jaar geleden omgeschoold van Transportplanner naar Declarant en heeft hiervoor ook de papieren. In zijn huidige functie zijn de uitdagingen op het gebied van declaratie bekend, echter wil hij graag een breder scala kunnen bedienen. Communiceert helder en correct naar collega’s en klant, en is een probleem oplossend persoon (wat mede komt door zijn ervaringen als transportplanner). Declarant is waar hij verder in wil en is ook bereid om iets van zijn salaris in te leveren om aan zijn nieuwe werkgever te laten zien wat hij waard is. Is direct inzetbaar en gespecialiseerd in alle facetten van de transportsector. Nette kandidaat, zit goed in zijn talen w.o. Engels en Duits en wil graag in een vaste groep van collega’s werkzaam zijn alwaar hij de mogelijkheden heeft om zich verder te verdiepen bij een bedrijf dat professioneler is en een breder scala aan producten bedient. Aardige kandidaat en zeker een gesprek waard. 
Salarisindicatie € 3.500,-  –  € 4.000,-  per maand
Onze klanten
Dennis Wolf gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.